Ecogarantie certificaat

Ecogarantie is een bedrijf en ecolabel met bijzonder strikte richtlijnen en streeft ernaar om echte ecologische producten te labelen.

Ecogarantie staat voor:

  • Veiligheid: De gecertificeerde producten voldoen niet alleen aan de Ecogarantie-normen, maar ook aan alle criteria van de Europese wetgeving. Het certificaat garandeert dat er geen dierproeven zijn uitgevoerd op de producten.
  • Milieubescherming/duurzaamheid: De ingrediënten van de producten moeten aan hoge eisen voldoen. Alle natuurlijke extracten zijn 100% biologisch en moeten biologisch afbreekbaar zijn. Ook wordt ervoor gezorgd dat de bedrijven ook duurzaam te werk gaan op het gebied van resource management, productie of transport.
  • Gelijkheid: De gecertificeerde bedrijven staan voor gelijkheid en voeren een beleid van sociale en ecologische verantwoordelijkheid. Het belangrijkste is dat er eerlijke prijzen worden betaald en aangeboden aan leveranciers en klanten.
  • Neutraliteit: Ecogarantie werkt nauw samen met drie onafhankelijke controleorganen om volledige neutraliteit in de certificeringen te garanderen. Op basis van het rapport beslist Ecogarantie of de producten of het bedrijf gecertificeerd worden of niet.

Ecogarantie: 57 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW